Persbericht

Zorgcoöperatie en Horeca Ravenstein werken samen aan “Tafelgenoten”.

 

4 maart 2018

De zorgcoöperatie Ravenstein organiseert twee diners voor mensen, die graag samen eten, maar daar niet zomaar de kans voor krijgen. Alle Horecabedrijven van Ravenstein steunen dit initiatief.

Leden van de zorgcoöperatie, die plezier hebben in koken, maken op 7 en 8 april een luxe diner voor jong en oud. Iedereen is welkom in de eigen ontmoetingsruimte aan de Kasteelseplaats. De ambitie is om er mooie avonden van te maken. Want samen eten verbindt, er komen waardevolle ontmoetingen tot stand en sociale netwerken worden uitgebreid. Vandaar dat de gasten een sfeervol etentje krijgen aangeboden. Tegen een eigen bijdrage van €2,50 mag iedereen aanschuiven en vol is natuurlijk vol.

Die lage prijs komt door de medewerking van álle Ravensteinse horeca – “De Keurvorst”, “De Maasstad”, “Versaen”, “Donato’s”  en “Het Veerhuis”. Zij dragen ieder op hun eigen wijze bij aan de kwaliteit en de lage prijs.

Zowel op 7 als op 8 april kunnen 16 gasten aanschuiven. De initiatiefnemers gaan ervan uit dat het een gezellig samenzijn wordt, dat wellicht naar meer smaakt voor de toekomst.

Dit initiatief wordt gecoördineerd door Reginald Schoofs en Bernadien Smit van zorgcoöoperatie Ravenstein. Zij geven meer informatie en schrijven de deelnemers in. Meer informatie en adresgegevens: www.zorgcooperatieravenstein.nl en Facebook.