Persbericht maart 2017

Ontmoetingsruimte Zorgcoöperatie Ravenstein verhuist per 3 april

Sinds de opening van de ontmoetingsruimte van Zorgcoöperatie Ravenstein, hebben bezoekers en gastheren en vrouwen samen voor gezelligheid gezorgd.

“Natuurlijk heeft onze huidige locatie veel voordelen, maar er is ook –terechte- kritiek”, zegt Willie Peters, “Vandaar dat we steeds op zoek zijn geweest naar een ruimere plek”. En die plek lijkt gevonden. Vanaf maandag  3 april verhuizen de activiteiten van de ontmoetingsruimte naar “De Voorburcht” aan de Kasteelseplaats.

De openingstijden zijn van 14.00 -16.00 uur, iedereen is welkom op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag. Op donderdagmiddag is de ruimte niet open. “We gaan drie maanden proefdraaien, maar houden onze huidige locatie nog wel aan; als het niet bevalt, gaan we gewoon weer terug. Omdat de ruimte in de Voorburcht groter is, kan er ook meer gebeuren. Je kunt aan de grote tafel als groep bij elkaar zitten, maar je kunt ook in een hoekje een persoonlijk gesprek voeren, een potje kaarten of dammen of wat dan ook. Ander groot voordeel: bij mooi weer kunnen we naar buiten”. Bestuur en coördinatoren Tineke Brouwer en Willie Peters zijn heel benieuwd naar de reacties van de gasten en van de gastheren en gastvrouwen op de nieuwe ontmoetingsruimte.