Persbericht 12-5-2016

Hulp bij computerproblemen. Nieuw bij de klussencluster van zorgcoöperatie Ravenstein

Via coördinator Wim Kuijpers (tel.0486 411135) van het klussencluster van zorgcoöperatie Ravenstein kan een beroep worden gedaan op hulp bij het oplossen van computerproblemen. Wim schakelt René Zwijsen in, die dankzij zijn kennis en ervaring heel goed in staat is om die problemen te helpen oplossen en hij doet dat werk heel graag.
Bijna iedereen kent het probleem, ooit heb je het wel geleerd, maar nu het echt moet, zit je met je handen in je haar. Sinds computervragen gesteld kunnen worden, krijgt René Zwijsen regelmatig klanten via Wim Kuijpers.

Voorbeelden van vragen tot nu toe zijn:
– Mijn computer start niet op
– Ik heb wel een computer maar geen handleiding
– Ik kom niet op internet
– Ik weet niet meer hoe ik moet e-mailen
– Ik weet mijn e-mailwachtwoord niet meer
– Ik wil digitaal naar omroep Walraven of D-TV kijken.
“Vaak komt achter de eerste vraag een volgende vraag tevoorschijn en zo kan ik de mensen echt vooruit helpen. Ik dring ook altijd aan op het beveiligen van de computer, veel mensen weten niet hoe kwetsbaar hun computer is als er geen virusscan op zit. Natuurlijk help ik graag bij het installeren van zo’n beveiliging”, aldus René.
Iedereen mag gebruik maken van de activiteiten van zorgcoöperatie Ravenstein, lidmaatschap is niet verplicht, maar wel gewenst.