Feestelijke opening van de ontmoetingsruimte

Onze ontmoetingsruimte wordt 28 november 2015 om 15.00 uur feestelijk geopend. Het adres is: Hoek Markstraat 15(Fiezie)/Lombardstraat
Inwoners van Ravenstein, Huisseling, Demen, Dieden, Deursen, Dennenburg en Neerlangel en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom. De koffie staat klaar. Tineke Brouwer en Willie Peters, coördinatoren zullen, samen met de overige leden van het cluster, zorgen voor een warm welkom. Vanaf maandag 30 november is de ontmoetingsruimte geopend op de vaste tijden. Wensen en ideeën van de leden die elkaar willen ontmoeten, zijn zeer welkom. “We gaan niks voorschrijven” zegt Tineke Brouwer, “Maar als er wensen van onze gasten zijn, dan gaan we daar natuurlijk naar kijken”. Willie Peters heeft al gehoord dat er van alles leeft. “Er zijn al activiteiten gevraagd in de decembermaand. We gaan daar natuurlijk enthousiast mee aan de slag”
Tineke heeft ook een sponsor geregeld! Ze lokte Frans van Haeren naar de ontmoetingsruimte, sponsort nu door een plant-uitleen.
Er is in de afgelopen maanden hard gewerkt om deze ontmoetingsruimte tot een huiskamer te maken. “Het ging vanzelf, leden van het klussencluster en anderen hebben hard gewerkt . ”Er is getimmerd, geschilderd, schoongemaakt, verlichting aangebracht. Het ging onvoorstelbaar snel en gemakkelijk” zegt Bernadien Smit, bestuurslid. Zij ondersteunt samen met Ies van Bavel de clusters.
Vanaf 12 november ontmoeten de leden van het cluster ontmoeten elkaar op de vaste openingstijden, zij bereiden de opening van 28 november voor en zijn bezig de laatste zaken te regelen, zodat vanaf 30 november de ontmoetingsruimte gebruikt kan worden op de vaste tijden.

Meer informatie op de pagina Ontmoeten.