Bestuur

Jeannette Dekkers  | penningmeester
Jeannette is getrouwd, moeder van 3 kinderen en woont in Huisseling. Ze kent alle facetten van administratie,  ze heeft altijd gewerkt in de financiële en personeelsadministratie.
Vanwege haar vakkennis is ze door een van de enthousiaste coördinatoren gevraagd voor de  rol van penningmeester.  Jeanette heeft zich aangesloten omdat ze graag een bijdrage levert aan de gemeenschap en dat de coöperatie veel potentie heeft om sociale cohesie te stimuleren.

 

André Megens  | voorzitter
Sinds 1991 woon ik in “over Den Dam”, eerst in Neerlangel en later in Deursen, samen met Annemarie en onze dochters Kay en Liz. Ik ben lid van het sint Jansgilde in Neerlangel.
In onze vereniging wil ik me samen met de leden inzetten voor elkaar en voor anderen daar waar het nodig is, daar waar het kan en daar waar we het belangrijk vinden. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen, jong en oud zich thuis voelen bij onze uitgangspunten en daar een actieve bijdrage aan willen leveren die past bij hun mogelijkheden.


Reginald Schoofs  | secretaris

Profiel Reginald Schoof _1_1Ik zie een samenleving waarbij de overheid niet die zorg kan leveren die we graag zouden willen hebben. Gebrek aan geld, zorg zou te duur worden. Maar dat ligt ook aan onszelf. Als we alles maar aan de overheid overlaten komen er weer instituten met veel te dure besturen en veel te dure producten. Als we dat nu eens zelf gaan doen. Samen zorgen dat we het leven kunnen blijven leven dat we graag willen. Zorgen voor eenvoudige hulp aan anderen.  Beginnen met zorgzaam zijn voor elkaar en niet aankloppen bij een overheid.
Onze Zorgcoöperatie wil daarbij behulpzaam zijn. Geen nieuw duur instituut maar een samenwerkingsverband van mensen die hun kwaliteiten willen inzetten voor anderen. Eenvoudig voor elkaar zorgen.
Dat spreekt me enorm aan en dat is de reden waarom ik me wil inspannen om dat mogelijk te maken.