Nieuwsflits Maart 2019

Nieuwsflits maart 2019

Uitnodiging jaarvergadering Zorgcooperatie Ravenstein

Beste leden,
We zijn weer een jaartje ouder, met iets meer ervaring. We hebben elkaar meer geholpen en weer meer samen gevierd, getreurd, gehuild en gelachen dan het jaar ervoor.
Daarom is het natuurlijk weer tijd op woensdag 3 april voor onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) in Vidi Reo. Iedereen is vanaf 19.15 uur welkom, de koffie en thee staat klaar, natuurlijk met ons plakje cake. Om 19.30 uur wil de voorzitter graag beginnen.
Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19.30 uur       Opening en welkom

19.35 uur       Terugblik en bijzondere momenten van het afgelopen jaar doorde voorzitter en het financieel verslag 2018 en de begroting 2019 door de penningmeester.

20.00 uur     Onze activiteitencoördinatoren vertellen en presenteren over hun ervaringen en ideeën. Natuurlijk bestaat de gelegenheid tot het stellen van vragen,het opperen van ideeën en het doen van voorstellen!

20.45 uur     .We sluiten af met “goeie proat en slappe klets”. Komt dat zien en horen.

Na afloop nemen we nog rustig de tijd met en voor elkaar. De bar is open.

P.M. Klussendag zaterdag 11 mei

Hebt u behoefte aan klein tuinonderhoud? Leden van de klussengroep en hoveniers Schotman en van Schadewijk staan voor u klaar op zaterdag 11 mei. Neem vóór 1 mei contact op met Wim Kuijpers dan komt hij even kijken wat er moet gebeuren. Tel 411135.